Logo

Terugbetalingsbeleid

Itkool hecht grote waarde aan elke klant en is volledig toegewijd aan het leveren van een heerlijke ervaring bij het gebruik van onze diensten en producten. Om de klanttevredenheid te garanderen, verlengt het itkool-team een ​​gratis proefperiode van ons premiumproduct, waardoor klanten de kans krijgen om het te testen voordat ze een aankoop doen.

We bieden een 14 dagen geld-terug garantie. Het is belangrijk op te merken dat er aan specifieke voorwaarden moet worden voldaan om voor terugbetaling in aanmerking te komen. In het geval dat een aankoop buiten de aangegeven geld-terug-garantieperiode valt, wordt er geen restitutie verleend. Dit beleid is een weerspiegeling van onze niet aflatende toewijding aan het garanderen van klanttevredenheid en het bieden van volledige transparantie met betrekking tot het in aanmerking komen voor terugbetaling.

Raadpleeg ons terugbetalingsbeleid als volgt:

Klanten kunnen een volledige terugbetaling aanvragen op basis van de 14 dagen geld-terug-garantie. Elk verzoek om terugbetaling buiten het bovengenoemde tijdsbestek zal worden afgewezen.

Het proces van terugbetalingsverzoeken wordt beheerd door ons ondersteuningsteam, waarmee u contact kunt opnemen via e-mail op [email protected]. Ons team streeft ernaar een responstijd van minder dan 24 uur te handhaven, zodat uw probleem snel en probleemloos kan worden opgelost.

Bij terugbetaling wordt de bijbehorende licentie gedeactiveerd.

Bedankt.

Logo
Alle rechten voorbehouden © itkool.nl